Arama
Arama

Bademli Çilekli Muhallebi

15 DK

8 KİŞİLİK

KOLAY

MALZEMELER

    • 5 adet 1/5 ml SEK Çilek Aromalı Süt
    • 3 yemek kaşığı TAT Çilek Reçeli
    • 35 gr mısır nişastası
    • 1/2 çay bardağı file badem

NASIL PİŞİRECEKSİNİZ

Süt ve reçeli mutfak robotundan geçirerek karışımı tencereye alın. Kısık ateşte kaynattıktan sonra ateşi hafifletin. Nişastayı 1 yemek kaşığı suyla açıp yavaşça karışıma ilave ederek çırpma teliyle durmadan karıştırın. Son olarak bademleri ilave edin. Muhallebiyi kaselere bölüştürerek buzdolabında en az 2 saat soğuttuktan sonra servis edin.

BENZER TARİFLER