Arama
Arama

Baharatlı Güveç

60 DK

4 KİŞİLİK

ORTA

MALZEMELER

    • 8 diş sarımsak
    • 500 g dana kuşbaşı
    • 1,5 su bardağı su
    • 1 çay bardağı sirke
    • 1 adet defne yaprağı
    • 1 tatlı kaşığı kekik
    • Yarım demet maydanoz
    • 1 tatlı kaşığı tane karabiber
    • 1 adet havuç
    • 1 adet kuru soğan
    • 2 çorba kaşığı SEK tereyağı
    • Tuz
    • 2 su bardağı mantar

NASIL PİŞİRECEKSİNİZ

Küp küp doğranmış soğan ve sarımsağı güvecinizde tereyağı ile kavurun. Soğan ve sarımsağı kenara alıp güvecinize etlerinizi koyun ve suyunu bırakıp, sonrasında suyunu çekene kadar soteleyin. Etlerinize mantarları da ekleyerek birlikte soteledikten sonra, kavrulmuş soğanları,küp küp doğranmış havucu, sirke ve suyu ilave edin. Etleriniz yumuşayıncaya kadar pişirin. Baharatları ekleyerek servis yapın.

BENZER TARİFLER