Arama
Arama

Gulaş

60 DK

4 KİŞİLİK

KOLAY

MALZEMELER

    • 250 g kuzu ön kol
    • 2 adet soğan,ince kıyım
    • 1 çay kaşığı tatlı toz biber
    • Etleri örtecek kadar sebze suyu
    • 1 yemek kaşığı un
    • 2 yemek kaşığı su
    • 30 g SEK Krema
    • 300 g lahana turşusu(ev yapımı)

NASIL PİŞİRECEKSİNİZ

Kırmızı toz biber,soğan ve etleri tencereye ekleyin. Kapağı kapalı, 150 dereceye ısıtılmış fırında 40 dk pişirin. Turşuyu bol suda yıkayın ve güvece ekleyin. Etleri örtecek kadar sebze suyu ekleyin. 180 dereceye ısıtılmış fırında 45 dk pişirin. Unu biraz su ile akışkan hale getirin, tereyağını bu karışıma ekleyin ve homojen bir karışım elde edin. Fırından aldığınız sıcak yemeğe karışımı yedirin ve sıcak servis edin.

BENZER TARİFLER