Arama
Arama
PEYNİR
0

SEK 200 g Parmesan

SEK 200 g Parmesan

Parmesan Peyniri, İtalya'nın kuzeyindeki Parma adlı şehirde üretilmeye başlanıp lezzeti ve kalitesi ile ünü tüm dünyaya yayılmış çok sert ve açık sarımsı rengi olan bir peynir türüdür. SEK Parmesan Peynir’in, özel olgunlaştırma odalarında ve özel raflarda olgunlaşması en az bir yıl sürer. SEK Parmesan Peynir olgunlaştıkça güzelleşir ve kalitesi artar. 16 litre inek sütünden, 1 kg SEK Parmesan Peynir üretilir. SEK Parmesan Peynir, kuru meyveler ve grissini eşliğinde mükemmel sunumlarınızda sofralarınıza farklılık sağlar. SEK Parmesan sebzelerinize, risotto’larıza, et yemeklerinize, pizza ve makarlarınıza ayrı bir lezzet katar.

ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ (100 g)

Enerji (kcal/kJ) 383 / 1600
Protein (g) 33
Yağ (g) 27
Karbonhidrat (g) 2